nieuws

Muziek op Zondag met Aquiztic in Het Schaftlokaal lees meer

60
Vrijdag 22.11
Vrijdag 22.11
externe verkoop
externe verkoop

Talententuin Achterhoek

Ontmoet meer dan 100 werkgevers
Zaal open: 11:00
SSP hal
Aanvang: 11:00
Genre: Special

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Of wil je meer weten over de mooie carrièrekansen in de Achterhoek? Kom dan op vrijdag 22 november naar De Talententuin in de SSP hal en ontmoet meer dan 100 topwerkgevers!
Of je nu interesse hebt in Techniek, Zorg, Financieel of ICT, er zijn werkgevers uit allerlei sectoren aanwezig.

  • Datum: vrijdag 22 november 2024
  • Tijd: 11:00 – 15:30
  • Locatie: SSP hal, DRU Industriepark, Ulft (parkeren aan De Doorsteek aan de overkant van de Oude IJssel)

Wat kun je verwachten?

De Talententuin biedt jou de perfecte kans om te netwerken en carrièremogelijkheden te verkennen. Ook als je niet direct op zoek bent naar iets nieuws, is een bezoek zeker de moeite waard! Er is een inspirerend programma met onder andere een masterclass van Jur Deitmers, de jongen zonder gisteren én workshops waarin jouw talent centraal staat. Deelnemende bedrijven laten je zien, voelen en horen hoe het is om voor ze te werken. Met te gekke producten, machines, games en robots. Laat je cv checken of maak een zakelijke portretfoto, voor een perfecte eerste indruk bij jouw droomwerkgever.

Ben jij er klaar voor om jouw carrière een boost te geven en kennis te maken met de mooiste werkgevers uit de regio? Zorg dan dat je erbij bent en reserveer vandaag nog jouw gratis ticket via www.talententuinachterhoek.nl

 

BESTEL TICKETS

Bekijk ook